Curtmetratges NY, Varsòvia, Sevilla

Curtmetratges NY, Varsòvia, Sevilla SD

Curtmetratges NY, Varsòvia, Sevilla

  • Sessió de Curtmetratges de Festivals de NOVA YORK, VARSÒVIA i SEVILLA
  • divendres 7 de gener
  • 19:30h
  • Entrada GRATIS, limitat a capacitat de la sala.
  • Casal Jove Port

Durada: 103 min

Projecció: Versió Original Subtitulada.

Festival Media that Matters, NOVA YORK

DENIED – Julie Winokur –EEUU- Curt documental guanyador del premi del jurat en la darrera edició del festival. És la història d’una noia americana que cau malalta, i es troba en una situació precària que l’aboca a la misèria. VOSC, 12”

THE NEXT WAVE – Jennifer Redfearn, Tim Metzger- EEUU-. Curt documental sobre el medi ambient de la novena edició del festival de Nova York. Reflexiona sobre els efectes del canvi climàtic sobre la població de Carteret Islands, als Sud del Pacífic. VOSC, 8”

Festival Era New Horizons International Festival, VARSOVIA

DON’T BE AFRAID OF THE DARK ROOM – Kuba Czekaj –Polònia-. Curtmetratge d’aquest festival polac. Una nena descobreix els secrets més ben guardats del seu pare, a qui admira profundament. VOSC, 35’’

Festival Zemos98, SEVILLA

PATIENCE OF THE MEMORY – Vuk Jevremovic –Alemania-. La memòria de Dresden, la ciutat més pintada i destruïda en els últims segles. VOSE, 6’’

LA SORTIE – Chus Domínguez- Espanya- Remake amarg de la primera obra de la història del cinematògraf. VO, 10”

120 GRADOS – Juanjo Fernández –Espanya-. No mireu enrera amb ira, ni cap endavant amb por, sino al voltant amb atenció” J.Thurker. VO, 5”

ONA KOJA MJERI – Veljko Popovic –Croacia-. Som realment lliures? Són realment els nostres desitjos o simplement són producte de la societat en què vivim? La pregunta que es fa aquest vídeo és: ¿som esclaus de la cultura i la societat en la que varem néixer o hi ha manera, després de tot, d’escapar? VOSE, 6”

EL ATAQUE DE LOS ROBOTS DE NEBULOSA-5 – Chema García Ibarra -Espanya- Molta gent morirà ben aviat. VO, 6”

ALONE – Gerard Freixes Ribera –España- Els herois des històries de ficció solen mostrar amb freqüència actituds individualistes. Aquí, d’individualisme d’un heroi es portat a l’extrem absolut. VO. 3”

ON THE LINE – Jon Garaño -España- Un dissabte qualsevol al Sud de Califòrnia. Adam, un nord-americà de classe mitja- baixa, s’acomiada de la seva dona i fills per portar a terme la seva tasca setmanal. VO 12”

* CineSagunto.es no se hace responsable de los errores en los horarios o cambios en la programaciones.

Los comentarios estan cerrados

Otras películas...